Daniël Schut

Daniël Schut spoort mensen aan tot denken én tot doen. Zijn specialisme als dagvoorzitter: actieve publieksparticipatie. Met debat, dialoog en deliberatie inspireert en motiveert hij. Met Daniël als dagvoorzitter krijgt u een goed gesprek op inhoud, met humor geleid.

Neem contact op

Dagvoorzitter en debattrainer

‘Let’s agree to disagree’ – dit vat mijn benadering van debatevents en dialoogsessies samen. Hiermee bedoel ik niet: ‘laten we vaststellen dat we er samen niet uitkomen en dus maar ophouden met praten’, maar hiermee bedoel ik wél: ‘we zijn het oneens, wat goed! Laten we kijken hoe we met wederzijds respect en zelfs plezier van elkaar kunnen leren’!

Een goed inhoudelijk meningsverschil tussen mensen, binnenin een bedrijf of in een sector is juist geen bedreiging, maar een kans: een kans om te groeien, een kans om te leren en een kans om nader tot elkaar te komen.

Samen met de opdrachtgever richt ik dan ook graag debatten, gesprekken en dialoogsessies in die inhoudelijke meningsverschillen en visies boven tafel krijgen, en die tegelijkertijd veilig en vermakelijk zijn. Hierbij maak ik gebruik van mijn opleiding als politicoloog én mijn kennis en ervaring met debatteren: zo was ik ooit eens Nederlands Kampioen Debatteren en finalist op zowel het EK als WK.

"Ik spoor mensen aan tot denken én tot doen."

Daniël Schut

Contact met

Daniël Schut

Zoomen of bellen kan het beste op afspraak. Boek een afspraak via mijn Calendly-pagina

06 – 2816 7217daniel.schut@adrem-debatstrategie.nl